Natuurlijke naamborden

Natuurborden van lokaal inlandse eikenhout

Eiken houten borden zijn mooi, duurzaam en hebben een robuuste uitstraling. Mooi als naam- of gevel bord voor uw bedrijf, boomgaard, moestuin, landgoed en natuurgebied. Onlangs zijn er een aantal grote naamborden, die ik in opdracht van Knoest heb gemaakt voor de Gemeente Gennep, geplaatst in de natuurgebieden Looierheide, Niersdal en het Heijense Bos.

Er is ook de mogelijkheid om een gedenk- of herinneringsbord te laten maken als grafmonument of voor op een bijzondere plek.

De tekst van het bord wordt met de hand gefreesd in een eikenhout. De bomen zijn gekapt om zo ruimte te maken voor de andere bomen in het bos. Dit hout is door Knoest verwerkt en er is een zo hoogwaardig mogelijke bestemming voor gezocht. Een deel van het hout is zo weer terug in Gennep. Deze borden zijn van het “boshout” gezaagd. Ook de palen zijn van dit hout gekloofd.
Dit hout is duurzaam en kan onbehandeld of behandeld worden geplaatst.
U kunt de afmetingen doorgeven, maar het is ook erg leuk en inspirerend om zelf een bord uit te kiezen. Dit kan bij Knoest.eu (Open op woensdag- en zaterdagmiddag en op afspraak)

Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgave.